AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek tüyü görmek

Kahve falında melek tüyü görmek

Kahve falında melek tüyü görmek hayır ve bereketin artmasına, güvenini sarsacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulur.

Kahve falında melek tüyü gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Kahve falında melek tüyü görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında at üstünde melek görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah melek görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında meleği erkek görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Kahve falında melek balığı görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan görünümlü melek görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında meleği insan suretinde görmek yaşamdan istediklerini alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında melekten korkmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir