AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek öpmek

Kahve falında melek öpmek

Kahve falında melek öpmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında melek öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında melek öpmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında meleği öpmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında melek şekli görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında melekleri görmek istediği gibi hareket edeceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan melek görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kılığında melek görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında insanı melek olarak görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir