Kahve falında meleği öpmek

Kahve falında meleği öpmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, bazı konularda konuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meleği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında melek öpmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında meleği öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Kahve falında kanatlı melek olmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm melekleri görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalettir.

Kahve falında şeytanla melek görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah melek görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gökte melek görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında melekler tarafından korunmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir