AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kılığında melek görmek

Kahve falında insan kılığında melek görmek

Kahve falında insan kılığında melek görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ekmeğin kesileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, çirkin bir iş yapmaya, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında insan kılığında melek gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Kahve falında insan kılığına girmiş melek görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kılığında melek görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında insan kılığında kedi görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Kahve falında insan kılığında yaratık görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına tabir olunur.

Kahve falında azrail kılığında insan görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cin kılığında insan görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek kılığında insan görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kılığında insan görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir