AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehdi duymak

Kahve falında mehdi duymak

Kahve falında mehdi duymak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mehdi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Kahve falında mehdi duymak moral olarak çok iyi hissedeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mehdinin geldiğini duymak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mehdi olmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, işinden ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında mehdi olduğunu görmek tutulan yolun isabetli olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mehdi olarak görmek ana baba sözü dinlemeye, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mehdi geldiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mehdi görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir