AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehdi olmak

Kahve falında mehdi olmak

Kahve falında mehdi olmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mehdi olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında mehdi geldiğini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında mehdinin geldiğini duymak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mehdi olduğunu görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mehdi görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mehdi olarak görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mehdi olmak geleceğe dair planlar yapacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında mehdinin geleceğini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mehdinin geldiğini görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, o kapıyı kapatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir