AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek

Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek

Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında mehdi aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında mehdi aleyhisselamı görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mehdinin geldiğini duymak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında mehdiyi görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında mehdinin geldiğini görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mehdi duymak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendini mehdi olarak görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mehdi olduğunu görmek sevinç gözyaşları dökmeye, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalettir.

Kahve falında mehdi görmek işlerin canlanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir