AnaSayfa / Genel / Kahve falında medyuma gitmek

Kahve falında medyuma gitmek

Kahve falında medyuma gitmek büyük kazançlar sağlanılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında medyuma gitmek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında medyuma gitmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında medyum görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında medyum olduğunu görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında medyum olmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında türbelere gitmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzaklara gitmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bi yere gitmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında suyun üzerinde gitmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir