AnaSayfa / Genel / Kahve falında medyum olmak

Kahve falında medyum olmak

Kahve falında medyum olmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında medyum olmak gördüyseniz:

  • Hassas şekilde ele alınması gereken konulardan kaçmanız sorunları büyütebilir.

Kahve falında medyum olduğunu görmek dertlerinden arınacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında medyuma gitmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Kahve falında medyum görmek çok zor zamanlar geçireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında medyum olmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, güç ve kudret kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir