AnaSayfa / Genel / Kahve falında kökünden çiçek koparmak

Kahve falında kökünden çiçek koparmak

Kahve falında kökünden çiçek koparmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, düzenli bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kökünden çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında çiçeğin kökünü görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kökünden çiçek koparmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çiçek kökleri görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Kahve falında çiçek kökü yemek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek kökü görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köklü çiçek görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir