AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayalanmış süt görmek

Kahve falında mayalanmış süt görmek

Kahve falında mayalanmış süt görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, hastalıklarının azalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında mayalanmış süt gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında mayalanmış süt görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süte maya çalmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur mayası görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında mayalı ekmek görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında hamur maya görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un ve maya görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, fal sahibinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayalı ekmek pişirmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında mayalı çörek görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir