AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı zarf almak

Kahve falında kırmızı zarf almak

Kahve falında kırmızı zarf almak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı zarf almak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı zarf almak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil zarf görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli zarf görmek ayıplı yolara sapacağına, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında pullu zarf görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, belli bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç zarf görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında mektup zarfı görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında mavi zarf görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir