AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yol görmek

Kahve falında mavi yol görmek

Kahve falında mavi yol görmek adeta havalara uçacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ruhen güzelleşeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yol gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında mavi yol görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu yol görmek gururlandıracak işler yapacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun bir yola çıktığını görmek işlerin yolunda gideceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasında yemek yemek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı yolu açmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında damar yolu açmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yola duvar örmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gece yola çıkmak işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir