AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi solucan görmek

Kahve falında mavi solucan görmek

Kahve falında mavi solucan görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi solucan gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında mavi solucan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kolunda solucan görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında solucan görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında solucan görmek kurtuluşa ereceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına yorulur.

Kahve falında kulakta solucan görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük solucan görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bunun da geleceğine işarettir.

Kahve falında solucan yemek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir