AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk görmek

Kahve falında mavi renk görmek

Kahve falında mavi renk görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde mavi renk görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte taş görmek problemlerinin biteceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk başörtü görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ve yeşil renk görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkte ip görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir