AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik ören birini görmek

Kahve falında patik ören birini görmek

Kahve falında patik ören birini görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, işlerinin iyi gideceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine inanılır.

Kahve falında patik ören birini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında patik ören birini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağ ören örümcek görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü ören erkek görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel öreni görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü ören görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında kazak ören birini görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işaret eder.

Kahve falında örgü öreni görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü ören birini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir