AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi oyuncak görmek

Kahve falında mavi oyuncak görmek

Kahve falında mavi oyuncak görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi oyuncak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında mavi oyuncak görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak mavi araba görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi oyuncak araba görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak otomobil görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe oyuncak almak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil oyuncak görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak zürafa görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak araba hediye almak imkânlarının da genişleyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir