AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil oyuncak görmek

Kahve falında yeşil oyuncak görmek

Kahve falında yeşil oyuncak görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil oyuncak gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında yeşil oyuncak araba görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil oyuncak görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak top görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak barbie bebek görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı oyuncak bebek görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, durulacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek sallamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, rızkın çoğalacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak bebek vermek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir