AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlik yapmak

Kahve falında askerlik yapmak

Kahve falında askerlik yapmak kalp kırıklığı yaşanacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerlik yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında askerlik yapmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında askere yemek yapmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yeniden askerlik yapmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerle yolculuk yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek için hazırlık yapmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker eğlencesi yapmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Kahve falında askerlere yemek yapmak onu kendisinden daha çok seveceğine, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Kahve falında tekrar askerlik yapmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir