AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker eğlencesi yapmak

Kahve falında asker eğlencesi yapmak

Kahve falında asker eğlencesi yapmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Kahve falında asker eğlencesi yapmak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında asker eğlencesi yapmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında asker eğlencesi görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında sünnet eğlencesi görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında okul eğlencesi görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Kahve falında eğlence görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında eğlenceye gitmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir eğlence görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eğlence yerine gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir