AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi motor görmek

Kahve falında mavi motor görmek

Kahve falında mavi motor görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi motor gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında mavi renk motor görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Kahve falında mavi motor görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında motor kazasında ölmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak motorsiklet görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hız motoruna binmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, ev sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında motorlu testere görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah motora binmek kırgınların barışacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni motor almak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir