AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi melek görmek

Kahve falında mavi melek görmek

Kahve falında mavi melek görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi melek gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında mavi melek görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kahve falında melek görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında meleğe aşık olmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gökte melek görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında melek doğurmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melek bebek görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında baş melek görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalettir.

Kahve falında siyah melek görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir