AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mantar görmek

Kahve falında mavi mantar görmek

Kahve falında mavi mantar görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, ona dört elle gönülden bağlanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi mantar gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi mantar görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantardan zehirlenmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret eder.

Kahve falında mantar toplamak ettikleri duanın kabul olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek mantarı görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta mantar görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mantar yemek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında mantar patlatmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar ayıklamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir