Kahve falında mavi hap görmek

Kahve falında mavi hap görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi hap gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında mavi hap görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev hapsi olmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında hap içip zehirlenmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hapse girmek çıkmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, pişman olacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapse gireceğini bilmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir