AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi göz bebek görmek

Kahve falında mavi göz bebek görmek

Kahve falında mavi göz bebek görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında mavi göz bebek gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak dünya malının çoğalacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek sevmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hem eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir