AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözler görmek

Kahve falında mavi gözler görmek

Kahve falında mavi gözler görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında mavi gözler gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi göz bebek görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü ikiz bebek görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü delikanlı görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında gözünün mavi olduğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerin mavi olduğunu görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir