AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gecelik görmek

Kahve falında mavi gecelik görmek

Kahve falında mavi gecelik görmek işveren koltuğunda oturacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, endişeli durumların son bulacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gecelik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Kahve falında mavi gecelik görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gecelik giymek kara kara düşüneceğine, güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece mavisi elbise görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek umutlarını yitireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece mavisi görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gece lambası görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında gece denizi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta olmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir