AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi elbise almak

Kahve falında mavi elbise almak

Kahve falında mavi elbise almak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, evlat sahibi olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi elbise almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında mavi elbise dikmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi elbise hediye almak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bir elbise giymek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli elbise görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini mavi elbiseli görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elbiseli bebek görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi çiçekli elbise görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir