AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi domates görmek

Kahve falında mavi domates görmek

Kahve falında mavi domates görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kazancının günden güne düşeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, rütbe alacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında mavi domates gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında mavi domates görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi domates yemek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri domates görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik domates görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates tarlası sulamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında domates görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domatesi görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates pişirdiğini görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir