AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bir arabaya binmek

Kahve falında mavi bir arabaya binmek

Kahve falında mavi bir arabaya binmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, fal sahibinin içine kapanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Kahve falında mavi araba binmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bir arabaya binmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bisiklete binmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi otomobile binmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek bir sebeple işsiz kalınacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi otobüse binmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek parasız kalmaya, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir