AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı arabaya binmek

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında tanımadığın birinin arabasına binmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kazancının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın arabaya binmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin arabasına binmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle arabaya binmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir arabaya binmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir