AnaSayfa / Genel / Kahve falında masmavi gözlü bebek görmek

Kahve falında masmavi gözlü bebek görmek

Kahve falında masmavi gözlü bebek görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında masmavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Kahve falında masmavi gözlü bebek görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında masmavi göz görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında masmavi berrak su görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masmavi havuz görmek dilediği gibi harcama yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında denizi masmavi görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masmavi durgun deniz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masmavi göl görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir