AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek

Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek

Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünü masmavi gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Kahve falında masmavi gökyüzü görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında masmavi göl görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi masmavi görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında masmavi göz görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında masmavi berrak deniz görmek işlerin de hafifleyeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında masmavi havuz görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret eder.

Kahve falında masmavi havuzda yüzmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir