AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeriyeye girmek

Kahve falında askeriyeye girmek

Kahve falında askeriyeye girmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok yıpranacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Kahve falında askeriyeye girmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında askeriyeye girmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeriye ve asker görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında askeriyede kalmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında askeriyede görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalettir.

Kahve falında askeriyede namaz kılmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işarettir.

Kahve falında askeriyede olmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında askeriye kapısı görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeriyede çalışmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir