AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeriyede çalışmak

Kahve falında askeriyede çalışmak

Kahve falında askeriyede çalışmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında askeriyede çalışmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında askeriyede çalışmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeriyede namaz kılmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeriye kapısı görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında askeriyede görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında askeriyeye girmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeriyede kalmak onları tebrik edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında askeriye ve asker görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Kahve falında kendini askeriyede görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir