AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeriye ve asker görmek

Kahve falında askeriye ve asker görmek

Kahve falında askeriye ve asker görmek anne babanın birbirine düşeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında askeriye ve asker gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Kahve falında askeriye ve asker görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında askeriyede çalışmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onları rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında kendini askeriyede görmek şansının bahtının açılacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında askeriye kapısı görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalettir.

Kahve falında askeriyede görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeriyeye girmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında askeriye arabası görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeriyede yemek yemek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir