AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri masası görmek

Kahve falında işyeri masası görmek

Kahve falında işyeri masası görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, insanların güvenini kazanacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri masası gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında işyerinde masa görmek bahtın açılacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında işyeri masası görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında iş masa görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, isteklerine kulak vereceğine işarettir.

Kahve falında masa başı iş görmek darlık içine düşeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş masası görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinde masa değiştirmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında masa dolusu yemek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında masa tenisi görmek iyi huylar edineceğine, umutlarının söneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir