AnaSayfa / Genel / Kahve falında marş okumak

Kahve falında marş okumak

Kahve falında marş okumak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marş okumak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Kahve falında istiklal marşı okuduğunu görmek rahatlığa erileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında marş okumak hasta ise daha kötüye gideceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda istiklal marşı okumak çok zor durumlara düşeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında istiklal marşını okuduğunu görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında milli marş okumak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında milli marş söylemek çekilen çilelerin sona ereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında mehter marşı dinlemek hayallerin gerçekleşeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Kahve falında istiklal marşını duymak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir