AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar ayak görmek

Kahve falında mantar ayak görmek

Kahve falında mantar ayak görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar ayak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında ayak mantar görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarında mantar görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalettir.

Kahve falında mantar ayak görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mantarlı ayak görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayak mantarı görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulur.

Kahve falında ayağında mantar görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak mantarı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mantar patlatmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir