AnaSayfa / Genel / Kahve falında malta eriği görmek

Kahve falında malta eriği görmek

Kahve falında malta eriği görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında malta eriği gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında malta eriği görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Kahve falında malta eriği ağacı görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında maldivler görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında maldivlere gitmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru erik görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından erik toplamak günaha gireceğine, işlerinin tutacağına delalettir.

Kahve falında can eriği toplamak dertlerin bitip huzura erileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir