AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal edinmek

Kahve falında mal edinmek

Kahve falında mal edinmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Kahve falında mal edinmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mal edinmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini evlat edinmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlat edinmek istemek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek edinmek yeni bir eve taşınılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında bebek evlat edinmek manevi olarak da yıpranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaş edinmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili edindiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu edinmek ekmeğinin azalmayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir