AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili edindiğini görmek

Kahve falında sevgili edindiğini görmek

Kahve falında sevgili edindiğini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili edindiğini gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında sevgili edindiğini görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili edinmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir sevgili edinmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek evlat edinmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek evlat edinmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evlat edindiğini görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Kahve falında evlat edindiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulur.

Kahve falında yeni arkadaş edinmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir