AnaSayfa / Genel / Kahve falında makbuz kesmek

Kahve falında makbuz kesmek

Kahve falında makbuz kesmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makbuz kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında makbuz kesmek aile hayatlarını bozulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para makbuzu görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makbuz görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında ceza makbuzu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında banka makbuzu görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında maymun kesmek sevineceğine ve mutlu olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında saç kendi saçını kesmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla elma kesmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir