AnaSayfa / Genel / Kahve falında para makbuzu görmek

Kahve falında para makbuzu görmek

Kahve falında para makbuzu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para makbuzu gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında para makbuzu görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında makbuz kesmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Kahve falında makbuz görmek helal rızka kavuşacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banka makbuzu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ceza makbuzu görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında desde para görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında para çalmak yeni insanlarla tanışacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir