AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu makarna görmek

Kahve falında kurtlu makarna görmek

Kahve falında kurtlu makarna görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu makarna gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında kurtlu makarna yemek psikolojik sorunların geride kalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış makarna görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu makarna görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında paket makarna görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında etli makarna görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu makarna yapmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında salçalı makarna yapmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu makarna yemek kindar olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir