AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri personel görmek

Kahve falında askeri personel görmek

Kahve falında askeri personel görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri personel gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında askeri personel görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında personel müdürünü görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında personelini görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında personel müdürü görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında personel görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin geldiğini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin tezkere aldığını görmek duygularının karşılıklı olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında askeri hastaneye gitmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir