AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemeye çıkmak

Kahve falında mahkemeye çıkmak

Kahve falında mahkemeye çıkmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemeye çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında mahkemeye çıkmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mahkemeden ceza almak büyük ve güzel işler yapacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemede serbest kalmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında askeri mahkeme görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini mahkemede görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeye çıktığını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakim mahkeme görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir