AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks bir araba almak

Kahve falında lüks bir araba almak

Kahve falında lüks bir araba almak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında lüks bir araba almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı lüks araba kullanmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lüks araba satın almak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında lüks araba kullanmak üzüntülerinin sona ereceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lüks arabaya sahip olmak hayattan yana keyif bulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lüks bir araba kullandığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında lüks araba almak işini kaybedeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lüks spor araba görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lüks beyaz araba görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir