AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri cenaze görmek

Kahve falında askeri cenaze görmek

Kahve falında askeri cenaze görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında askeri cenaze gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında askeri cenaze görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında yeniçeri askeri görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında askeri komutan görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında askerin eve geldiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri gemiye binmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında askerin kızdığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini çok yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri hastanede görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, talihinizin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir