AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon ağacı ekmek

Kahve falında limon ağacı ekmek

Kahve falında limon ağacı ekmek bol dua edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, spor yapmaya başlanılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limon ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında limon ağacı ekmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek açmış limon ağacı görmek aileyle iş yapmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta limon görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında limon ağacı görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon ağacına çıkmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında limon ağacı dikmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında limon ağacı çiçeği görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir